Selamat datang ke KEDAI KITAB ONLINE. Kami menawarkan kitab Al-Qur'an dan buku-buku Islam. Semua kitab yang dipamerkan adalah stock tersedia kecuali jika dinyatakan sebaliknya. Jika anda ingin membeli dengan harga borong, kami melayani dengan senang hati. KEDAI KITAB ONLINE beroperasi setiap hari 22 Jam .

THE MOST WANTED

THE MOST WANTED

Thursday, 21 April 2011

TAFSIR QUR'AN EDISI AL-AHKAM BESAR RM. 110 , KECIL RM. 55 SAHAJA

Tafsir Qur'an Edisi Al-Ahkam iaitu Al-Qur'an yang didalamnya terdapat Pelbagai kelebihan, diantaranya tafsir qur'an lengkap dengan ayat Al Quran Rasm Uthmani dengan blok warna tema (menunjuk jenis ayat), tarjamah & tafsir ringkas, hadis yang menerangkan ayat, asbabun nuzul (sebab turun ayat). Sebagai tambahan, terdapat 264 m/s tambahan Tafsir Ayat-ayat hukum (fiqah Al-Quran) menjelaskan hukum thaharah, solat, zakat, puasa, haji, sembelihan, jihad, muamalah, faraid, nikah, jenayah dan lain-lain.

Ada dua jenis ukuran, iaitu size kecik yang boleh dibawa kemana-mana sebab ianya dapat dimasukkan dalam bag. Yang kedua size besar seperti size The Miracle Of The Reference 22 In 1. Miliki segera dengan ORDER kepada kami sekarang. Harga sangat murah, dan anda boleh berjimat lebih karena kami menjual dengan harga yang sangat rendah daripada harga di pasaran.

No comments:

Post a Comment